Kok duaal

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert: kooktechnieken toepassen om ingrediënten te verwerken tot warme en koude keukenbereidingen gerechten creëren conform de bedrijfsformule meedenken over de samenstelling van de kaart en technische fiches opstellen keukenprocessen opvolgen en de organisatie van de keuken regelen constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren voorraden beheren om een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast Toelatingsvoorwaarden? Om te mogen starten met deze duale opleiding, moet je: voldaan hebben aan de voltijdse leerplicht voldoen aan de toelatingsvoorwaarden voor het derde leerjaar van de derde graad bso, ingericht als specialisatiejaar, waarop deze opleiding betrekking heeft Wat kan ik worden? Het standaardtraject voor deze opleiding is gebaseerd op de Vlaamse kwalificatiestructuur. Je kan er volgende competenties mee verwerven: Beroepskwalificatie kok, niveau 4 Je diploma secundair onderwijs
Sector: